Service en ondersteuning

Als SAZ ziekenhuizen geloven we in integrale zorg dichtbij, in ziekenhuizen waar de menselijke maat vanzelfsprekend is. Door de regionale verankering bieden wij zorg waar het hoort en werken we samen om de zorg betaalbaar te houden. Om elkaar als SAZ ziekenhuizen hierin te versterken, geven we samen vorm aan bijvoorbeeld investering in de medewerkers en in- en verkopen we waar mogelijk samen.   

Kosteneffectief

Een financieel gezond ziekenhuis is van groot belang voor de beschikbaarheid van zorg voor iedereen in Nederland, om te kunnen innoveren en kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Kostenbewustzijn en streven naar kosteneffectiviteit zijn  belangrijk voor alle ziekenhuizen, ook voor de SAZ ziekenhuizen. Binnen de SAZ, vereniging van circa 30 ziekenhuizen, kunnen we op alle vlakken van elkaar leren, kennis uitwisselen en de krachten bundelen. De SAZ zoekt met haar leden naar mogelijkheden om de beste zorg zo kosteneffectief mogelijk te kunnen blijven bieden.

Investeren in eigen medewerkers

De regionale ziekenhuizen investeren continu in de opleiding en ontwikkeling van eigen medewerkers. De ontwikkelingen die de zorg van de toekomst verlangt van werkgevers en werknemers in de ziekenhuizen is groot. Denk hierbij onder andere aan specialisatie en functiedifferentiatie en veranderingen op het gebied van technologie en innovatie. De SAZ biedt een platform waarop:

  1. de leden samen kunnen optrekken in deze eisen en ontwikkelingen
  2. de leden gebruik kunnen maken van elkaars ervaring en expertise

zodat de regionale ziekenhuizen een aantrekkelijke werkgever blijven, we kunnen blijven investeren in ontwikkeling van medewerkers en we het werk nog effectiever kunnen organiseren.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de SAZ en service en ondersteuning? Neem gerust contact met ons op.