Disclaimer

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bestemd ter algemene informatie. Aan de informatie die op deze website wordt verstrekt kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze website verstrekte informatie of van links naar websites van derden.

Uw privacy

Om de website van SAZ continu te kunnen verbeteren, meten en analyseren we de bezoekcijfers. Daarbij respecteren we uw privacy. Daarom zijn de statistieken nooit te herleiden naar uw IP-adres, hebben we een bewerkersovereenkomst van Google gesloten, delen we geen gegevens van Google Analytics en maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. 

Wilt u niet dat uw gegevens worden meegenomen de metingen en analyses? Stel uw browser dan zo in dat de ‘cookies’ uitstaan.

Copyright

Wij behouden ons het auteursrecht voor de via de SAZ website verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. De beelden, (delen van) de teksten of grafische voorstellingen op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van ons openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Heeft u hierover vragen, dan horen we dat natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op.