BeterDichtbij

Verstevigen van de relatie met de consument en patiënt in de regio

Als netwerk van 30 regionale ziekenhuizen investeren wij actief in toepassingen van digitale zorgtechnologie. Ieder vanuit zijn kracht en in de eigen regio maar nadrukkelijk met eenzelfde motivatie voor thema’s als kwaliteitsverbetering, versterken van de relatie met de consument en patiënt in de regio en eHealth.

Om in de behoeften van huidige en toekomstige patiënten te voorzien is digitale innovatie van groot belang. De patiënt gaat zich namelijk steeds meer als consument gedragen en verwacht in de zorg de digitalisering die in andere sectoren al heeft plaatsgevonden. Het ziekenhuis blijft dé plek waar de zorg fysiek plaatsvindt, maar steeds meer contactmomenten zullen digitaal worden afgehandeld.

Ook VWS geeft aan dat met behulp van nieuwe technologieën de communicatie tussen zorgverlener en de patiënt (op afstand) makkelijker moet worden, waardoor de zorg meer en beter rondom de patiënt kan worden georganiseerd. Deze ontwikkeling sluit goed aan bij de regionale ziekenhuizen; wij zetten namelijk al sterk in op een persoonlijke benadering en korte lijnen!

BeterDichtbij

Door middel van het BeterDichtbij serviceconcept ervaart de inwoner in de regio de voordelen van het ziekenhuis nog voor deze over de drempel komt. BeterDichtbij helpt je als huidige of potentiële patiënt gemakkelijk en dichtbij. Met hetzelfde gemak waarmee we met z’n allen online reizen boeken en mobiel bankieren omarmd hebben.

Direct in contact met uw ziekenhuis

Heeft u een vraag? U appt direct met uw eigen dokter of ziekenhuis. Voor iedere kleine vraag die u wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U krijgt altijd een betrouwbaar antwoord op vragen over uw gezondheid of ziekte van de zorgverleners uit uw eigen ziekenhuis. Of persoonlijke uitleg van uw arts of inzicht in uitslagen van onderzoeken. Bovendien is het prettig dat u het bericht nog eens rustig na kunt lezen. En uiteraard garanderen wij uw privacy.

Daarom kiezen patiënten voor BeterDichtbij:

  • Direct in gesprek met uw dokter of ziekenhuis
  • Makkelijk vanaf uw eigen plek en op uw moment
  • Uw gesprek is overal en altijd na te lezen
  • Veilig en betrouwbaar

Download BeterDichtbij gratis, log veilig in en app vandaag nog uw vraag. De app is verkrijgbaar in zowel de App Store als Google Play en beschikbaar op uw mobiele telefoon. Ook kunt u van de BeterDichtbij dienst gebruik maken via uw computer.

Download BeterDichtbij

Meer informatie over BeterDichtbij

BeterDichtbij_Logo