BeterDichtbij

Verstevigen van de relatie met de consument en patiënt in de regio

Als netwerk van 28 regionale ziekenhuizen investeren wij actief in toepassingen van digitale zorgtechnologie. Ieder vanuit zijn kracht en in de eigen regio maar nadrukkelijk met eenzelfde motivatie voor thema’s als kwaliteitsverbetering, versterken van de relatie met de consument en patiënt in de regio en eHealth.

Om in de behoeften van huidige en toekomstige patiënten te voorzien is digitale innovatie van groot belang. De patiënt gaat zich steeds meer als consument gedragen en verwacht in de zorg de digitalisering die in andere sectoren al heeft plaatsgevonden. Het ziekenhuis blijft dé plek waar de zorg fysiek plaatsvindt, maar steeds meer contactmomenten zullen digitaal worden afgehandeld.

Ook het ministerie van VWS geeft aan dat met behulp van nieuwe technologieën de communicatie tussen zorgverlener en de patiënt (op afstand) makkelijker moet worden, waardoor de zorg meer en beter rondom de patiënt kan worden georganiseerd. Deze ontwikkeling sluit goed aan bij de regionale ziekenhuizen; wij zetten namelijk al sterk in op een persoonlijke benadering en korte lijnen.

App gesprek BeterDichtbij BeterDichtbij: makkelijk en veilig contact

Met BeterDichtbij hebben de 30 regionale ziekenhuizen, SAZ-leden, de handen ineen geslagen voor makkelijk en veilig digitaal contact tussen patiënten en artsen en andere zorgverleners. Met het BeterDichtbij serviceconcept ervaart de inwoner in de regio de voordelen van het regionale ziekenhuis nog voor deze over de drempel komt. BeterDichtbij helpt de huidige en potentiële patiënt makkelijk en dichtbij, die zo veilig kan appen met de eigen arts of andere zorgverlener.

BeterDichtbij is momenteel in gebruik in 12 ziekenhuizen en meerdere huisartsen, en dat aantal groeit snel verder. Sinds 2018 is BeterDichtbij een zelfstandige organisatie, opgericht door de SAZ, Medworq en het nieuwe managementteam bestaande uit Godfried Bogaerts en Sander Bijl. Met de verzelfstandiging is een doorontwikkeling en versnelde uitrol in Nederland mogelijk gemaakt. Hiermee kunnen bovendien ook andere ziekenhuizen, zorgorganisaties en huisartspraktijken naast de SAZ-leden deelnemen aan BeterDichtbij.

Medisch specialisten over BeterDichtbij

Bekijk meer video’s over BeterDichtbij >

Direct in contact met uw eigen arts of ziekenhuis

Heeft u een vraag? U appt direct met uw eigen arts of het ziekenhuis. Voor iedere kleine vraag die u wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. U krijgt altijd een betrouwbaar antwoord op vragen over uw gezondheid of ziekte van de zorgverleners uit uw eigen ziekenhuis. Of persoonlijke uitleg van uw arts of inzicht in uitslagen van onderzoeken. Bovendien is het prettig dat u het bericht nog eens rustig na kunt lezen. En uiteraard garanderen wij uw privacy.

BeterDichtbij logo

Daarom kiezen mensen voor BeterDichtbij:

  • Direct in gesprek met de eigen arts of het ziekenhuis
  • Makkelijk vanaf de eigen plek en op een zelfgekozen moment
  • Het gesprek is overal en altijd na te lezen
  • Veilig en betrouwbaar

Download BeterDichtbij gratis, log veilig in en app vandaag nog uw vraag. De app is verkrijgbaar in zowel de App Store als Google Play Store en beschikbaar op de mobiele telefoon. Ook kunt u van de BeterDichtbij dienst gebruik maken via uw computer.

Verder lezen over BeterDichtbij